Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Breda, Lucaskerk
 
 

za 13 mei 2017

Kerkwerkersbijeenkomst

Locatie: 
 Buitenhuis Teteringen
Tijdstip: 
 16.00 uur

Save-the-date:
Het sectieteam van de Lucaskerk nodigt alle vrijwilligers uit voor de de Kerkwerkersbijeenkomst, die dit jaar gehouden zal worden op zaterdag 13 mei a.s. Dit jaar organiseren we die in de vorm van een gezellige barbecue voor alle vrijwilligers die op enigerlei wijze werkzaam zijn voor onze Lucaskerkgemeenschap. Ook de partners zijn hierbij van harte welkom.
Het Buitenhuis Teteringen vormt de locatie voor deze activiteit en u mag er vanuit gaan dat u vanaf een uur of 16.00 welkom bent. Onze scriba, Peter Jan Plooy heeft deze uitnodigingen via de mail gestuurd.
Kees Meijll, voorzitter Sectieteam Lucaskerk.

terug
 


 
 
 

Viering
datum en tijdstip 30-04-2017 om 10.45
meer details

HB Squad 076
datum en tijdstip 12-05-2017 om

meer details

Kerkwerkersbijeenkomst
datum en tijdstip 13-05-2017 om 16.00 uur
meer details

 
Nieuw Beleidsplan Protestantse Gemeente Breda
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor onze gemeente (voor 2017-2020). Op de kleine kerkenraadsvergadering van 6 april is de voorlopige versie besproken. Die ligt nu ook ter inzage voor de gemeente. U kunt het stuk inzien via deze link. Tot 20 mei kunt u op- en aanmerkingen via de mail doorgeven aan de plaatsvervangend scriba: . Op  15 juni zal de kleine kerkenraad zich er opnieuw over buigen, waarna het beleidsplan definitief zal worden vastgesteld in de vergadering van de grote kerkenraad op 26 juni.
 
 
Flimpje over ons jeugdwerk
Volg deze link voor het filmpje!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.