Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Breda, Lucaskerk
 
 
Jeugd en jongeren

Jeugd en jongeren

Zit jij op de middelbare school en ben je (bijna) 12 jaar? Dan mag jij ook meedoen met de coolste jongerengroep van Breda!
Wie en wat
Wij zijn 23 jongeren uit heel Breda en elke maand houden wij een te gekke clubavond in de Lucaskerk met veel chips, ijs en ander lekkers. Natuurlijk doen we altijd kapotvette activiteiten. Zo hebben we een eigen mozaïek met ons eigen logo gemaakt, graffiti gespoten, oliebollen en pepernoten gebakken, smoothies gemaakt, gebarbecued met kampvuur en muziek. We doen ook leuke spellen en wat niet meer! Onze clubavond is eigenlijk altijd op een zaterdagavond in de Lucaskerk. Mark van Neerland is onze crewleider en die weet er altijd weer wat “awesomes” van te maken!
Maar er is méér! Af en toe doen we grotere activiteiten. Wat dacht je van op kamp gaan in het Buitenhuis Teteringen, aan Sirkelslag meedoen, kijken naar The Passion in de Lutherse kerk en dit jaar gaan we voor het eerst naar de EO-jongerendag!
Lijkt onze club jou ook wat en wil jij met ons meedoen? Laat het Mark dan weten via een appje. Zijn nummer is 06-24090138. Je komt dan snel in onze groepsapp! Je hoort dan ook wanneer er weer clubavond is en wat voor leuks we dan gaan doen. Kom gewoon een keertje kijken en neem een vriend of vriendin mee (die hoeft niet lid van onze kerk te zijn hoor).
 
HB Squad 076
The coolest youth club in town
 
 

terug
 
 
 
 

Viering
datum en tijdstip 30-04-2017 om 10.45
meer details

HB Squad 076
datum en tijdstip 12-05-2017 om

meer details

Kerkwerkersbijeenkomst
datum en tijdstip 13-05-2017 om 16.00 uur
meer details

 
Nieuw Beleidsplan Protestantse Gemeente Breda
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor onze gemeente (voor 2017-2020). Op de kleine kerkenraadsvergadering van 6 april is de voorlopige versie besproken. Die ligt nu ook ter inzage voor de gemeente. U kunt het stuk inzien via deze link. Tot 20 mei kunt u op- en aanmerkingen via de mail doorgeven aan de plaatsvervangend scriba: . Op  15 juni zal de kleine kerkenraad zich er opnieuw over buigen, waarna het beleidsplan definitief zal worden vastgesteld in de vergadering van de grote kerkenraad op 26 juni.
 
 
Flimpje over ons jeugdwerk
Volg deze link voor het filmpje!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.