Jeugd en jongeren Jeugd en jongeren
HB Squad 076
 
De HB Squad 076 is voor tieners vanaf 12 jaar. Ons doel is het hebben van een gezellige avond waarin we veel afwisselende dingen doen. Vooral plezier hebben en jezelf zijn staan centraal.
 
Wat we tijdens deze avonden/activiteiten doen kan er variëren, van een graffiti-workshop tot slapen in de kerk en op kamp met een kampvuur (en natuurlijk marshmallows).
 
In januari 2016 zijn we gestart en heeft de club na wat brainstormen zelf onze naam bedacht. Dat is nu precies waar het bij ons om gaat, jullie staan centraal in deze avonden. Jullie bepalen zelf wat we gaan doen, er is alleen 1 voorwaarde: het mag niet saai of suf zijn!

Graffitiworkshop
Op een windige zonnige zaterdagmiddag hebben we een workshop graffiti spuiten gedaan. We werden aan het werk gezet door eerst een schets te gaan maken en daarna mochten we het daadwerkelijk gaan spuiten. In onze ruimte hangt nog het resultaat van deze creatieve uitspatting.

Mozaïek maken
Wij vonden het nodig om een eigen logo te maken waarvoor wij staan. Gelukkig waren er nog genoeg tegeltjes in de kerk die we hiervoor mochten gebruiken.
Eerst het ontwerp maken en daarna tekenen en puzzelen dat de juiste stukjes op de goede plek kwamen. Dit was een goed voorbeeld van teamwork! Iedereen heeft zijn ‘steentje’ bijgedragen.

Kamp Buitenhuis Teteringen
Na het Kerkwerkersweekend hadden wij het rijk alleen. We begonnen de middag met een aantal spellen zodat we genoeg honger kregen voor de BBQ. In de avond werd het kampvuur aangestoken en konden we genieten van de marshmallows. In de late uurtjes nog een wandelingetje gemaakt en om 2 uur was het hout op en gingen we naar bed, om daar verder te kletsen. Het was vooral een gezellig weekend!


 
terug