Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Breda, Lucaskerk
 
 
Oecumenisch Leerhuis Oecumenisch Leerhuis

Het leerhuis is een leeravond voor verdieping en verbreding van gevarieerde thema’s. Elke leerhuisavond vind plaats in de Lucaskerk. De avond bestaat uit twee onderdelen, waaraan u afzonderlijk kunt meedoen. Om 18.00 wordt er gestart met een gezamenlijke maaltijd. De kosten voor deze maaltijd bedraagd € 5,-  Voor deze maaltijd moet u zich opgeven via het formulier op deze site of door middel van een mail aan het mailadres nl. Dit dient uiterlijk op de zondag voor de leeravond gedaan te worden.  Om 20.00 wordt de avond vervolgd met het thema van die avond. Voor de leerhuisavonden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
 
Voor een overzicht van alle leerhuisactiviteiten klik hier. Voor meer informatie lees meer.
  

lees meer »
 
Gespreksgroepen Gespreksgroepen

Hier meer informatie over gemeenteavonden en gespreksgroepen:

lees meer »
 
Kindernevendienst en jongerennevendienst

Kindernevendienst en jongerennevendienst

Tijdens de vieringen van zondagmorgen wordt er kindernevendienst gehouden voor de kinderen van groep 1 t/m 4 en groep 5/8 van de basisschool.
 
Voor de jongeren van 12 t/m 15 jaar is er jongerennevendienst. Dit vind maandelijks plaats tijdens een deel van de viering in de Lucaskerk.

Voor meer informatie lees meer.

lees meer »
 
 
 
 

Viering
datum en tijdstip 30-04-2017 om 10.45
meer details

HB Squad 076
datum en tijdstip 12-05-2017 om

meer details

Kerkwerkersbijeenkomst
datum en tijdstip 13-05-2017 om 16.00 uur
meer details

 
Nieuw Beleidsplan Protestantse Gemeente Breda
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor onze gemeente (voor 2017-2020). Op de kleine kerkenraadsvergadering van 6 april is de voorlopige versie besproken. Die ligt nu ook ter inzage voor de gemeente. U kunt het stuk inzien via deze link. Tot 20 mei kunt u op- en aanmerkingen via de mail doorgeven aan de plaatsvervangend scriba: . Op  15 juni zal de kleine kerkenraad zich er opnieuw over buigen, waarna het beleidsplan definitief zal worden vastgesteld in de vergadering van de grote kerkenraad op 26 juni.
 
 
Flimpje over ons jeugdwerk
Volg deze link voor het filmpje!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.